Je vat / feest geven in Jeugdhuis Kroenkel is eenvoudig en plezant ! Alles is aanwezig, zelfs de tappers voorzien wij. Je kan gratis gebruik maken van de aanwezige accommodaties. Je hoeft je m.a.w. nergens zorgen over de maken die avond.

Bij het geven van een vat / feest kan je bij aanvang het saldo op je lidkaart opladen (contant). Je genodigden kunnen dan door middel van een stempel, jeton, stempelkaart, enz. iets bestellen aan de toog. De prijs van dit drankje zal dan van het saldo op je lidkaart gaan. Handig want je kan op elk moment nagaan hoeveel saldo je nog hebt, bovendien blijft het saldo na deze avond ook geldig op alle andere openingsavonden. Uiteraard kan je tijdens de avond indien gewenst nog steeds je saldo bij opladen moest het op zijn. Wanneer je een vat / feest geeft in Jeugdhuis Kroenkel leggen wij jouw ook graag wat in de watten, zo geven we je 10% extra saldo kado vanaf 100 euro. Dit wil zeggen dat wanneer je, je lidkaart opwaardeert met 100 euro, je in feite 110 euro krijgt. Heb je nog geen lidkaart ? Geen probleem, je kan deze op voorhand verkrijgen of desnoods de avond zelf in het jeugdhuis aan de toog. Klik hier voor meer info over de Jeugdhuis Kroenkel lidkaart.

Opmerking: Het jeugdhuis kan niet privé afgehuurd worden. Bij het geven van een vat / feest zal het jeugdhuis eveneens geopend zijn voor ander publiek.

Indien bovenstaande opmerking geen probleem is en je bent verkocht om in de gezellige maar sfeervolle Kroenkel je vat / feest te geven kan in het jeugdhuis terecht aan
de toog om de nodige afspraken te maken.

Vragen in verband met een vat / feest geven in Jeugdhuis Kroenkel ? Aarzel niet om ons te contacteren.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.