De Raad van Bestuur zijn leden die vaak hun oorsprong vinden uit andere kernen van de vzw maar dit hoeft ook niet altijd het geval te zijn. Deze leden stellen zich kandidaat en dienen verkozen te worden met de jaarlijkse algemene vergadering van de vzw.

De Raad van Bestuur wordt gecoördineerd door de voorzitter. De leden van de Raad van Bestuur hebben als hoofddoel om de vzw draaiende te houden en de onderliggende kernen te ondersteunen. Elementen zoals financiële zaken, verzekeringswezen, griffie, belastingen, infrastructurele of technische zaken, etc. vallen onder takenpakket van de Raad van Bestuur. Vanuit de jeugddienst van gemeente Nijlen wordt de Raad van Bestuur ondersteund door jeugdconsulent Gunther Melis. Hij heeft enkel een raadgevende functie binnen Kroenkel VZW.

Hebt u vragen over de Raad van Bestuur van Kroenkel VZW of wilt u met hen in contact komen ? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.