Wanneer je lid wordt van Jeugdhuis Kroenkel en je, je persoonlijke lidkaart in ontvangst neemt krijg je daar bovenop tal van voordelen.

Onderstaand een beknopte samenvatting van zaken die je bij de aankoop van een lidkaart in je nek geslingerd krijgt? En het zijn er veel!

  • Je bent de trotse eigenaar van een Kroenkel lidkaart en bijgevolg uniek!
  • Als lid kan je aan alle activiteiten van Jeugdhuis Kroenkel deelnemen en heb je hierbij in de meeste gevallen recht hebben op een stevige korting in vergelijking met niet leden.
  • Als lid van ons jeugdhuis kan je eveneens korting krijgen in andere jeugdhuizen die deelnemen aan de stickeractie van Formaat. (Sinds de invoering van onze nieuwe plastieke lidkaarten is dit vooraf erbij opgedrukt bij elke lidkaart)
  • Als je verjaart krijg je van ons een halve liter drank naar keuze (ter waarde van max. € 2,80) op vertoon van je lidkaart.
  • Regelmatig worden er aan de lidkaart kortingen gekoppeld (hou hiervoor zeker ons informatie scherm in het jeugdhuis zelf in de gaten of onze FB pagina)
  • Je lidkaart kan dienst doen als herlaad kaart waarbij je door een medewerker aan de toog je saldo kan laten opwaarderen.
  • Dankzij de QR code op je lidkaart kan je met elke smartphone meteen controleren wat je resterende saldo op je lidkaart is. Je kan hier eveneens mee controleren of je, je gratis halve liter reeds hebt gehad.
  • Door lid te zijn ga je akkoord met het huishoudreglement (HHR) en de privacyverklaring van Jeugdhuis Kroenkel.
  • Hou onze website, informatie scherm en FB pagina in de gaten voor meer voordelen met je Kroenkel lidkaart !

Ook meteen verkocht ? Kom hier meteen te weten hoe je lid kan worden.

 

Saldo van je lidkaart raadplegen

Met lidkaart van Jeugdhuis Kroenkel is het mogelijk om eenvoudig je resterend saldo op je lidkaart te controleren. Je kan hier eveneens mee nakijken of je al hebt genoten van je gratis halve liter of dat je deze nog te goed hebt.

Op je persoonlijke lidkaart vind je een QR code terug. Deze ziet er ongeveer als onderstaande afbeelding uit. Met elke smartphone die uitgerust is met een camera, de nodige QR scan applicatie en toegang tot internet kan je op 2 seconden je saldo controleren.

Demo QR code - website Jeugdhuis Kroenkel

Je hebt een smartphone (Apple iPhone, Windows Phone, of eender andere smartphone uitgerust met Google Android) ? Oké, dan ben je al half weg!
Helaas is je slimme telefoon toch nog niet slim genoeg om dergelijke "QR" barcodes te begrijpen. Hiervoor heeft hij een QR scan app nodig.
Dit stukje software zorgt ervoor dat de QR code kan worden gedetecteerd uit een beeld en zet deze om naar de juiste data. Niet volledig mee ? Geen nood, je hoeft
je hier niets van aan te trekken.

Wij raden per mobiel besturingssysteem onderstaande Apps aan om een QR code te kunnen scannen. Klik op onderstaande iconen per besturingssysteem om hierover meer te weten te komen, te downloaden en te installeren op je smartphone.

   Microsoft Windows Phone                         Apple iOS                                     Google Android

QR code scanner voor Windows Phone     QR code scanner voor Apple iOS     QR code scanner voor Google Android

Installatie van een QR code scanner gelukt ? Start de app op je smartphone en scan de QR code op je lidkaart, er zal een webpagina openen die je meteen verteld hoeveel het resterend zal nog bedraagt op jouw lidkaart. Handig toch ?

 

Voorbeeld van saldo van lidkaart controleren
        Voorbeeld van saldo check van een lidkaart

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.